Politika privatnosti

ZAZA web prodavnica
Naslovna / Politika privatnosti


Politika privatnosti

Lične informacije o Vama sakupljamo kada ih nam pružite na ovom sajtu, na primer pri registraciji ili prilikom poručivanja robe.

Mi sakupljamo lične informacije prilikom poručivanja proizvoda kao što su: Vaše ime i prezime, adresa, telefonski broj i e-mail adresa. Ove informacije su neophodne da di Vam kurisrska služba dostavila željene proizvode.

Sakupljamo i informacije koje pružate na ovom sajtu, uključujući ali ne ograničeno na informacije pružene u trenutku podnošenja zahteva ili prijava za bilo koji servis ili ako učestvujete u bilo kakvoj nagradnoj igri ili promociji koju sponzorišemo.


Na koji način koristimo Vaše lične informacije?

Možemo upotrebiti lične informacije koje imamo o Vama na sledeće načine:

  • Kako bismo Vam omogućili da dobijete robu na Vašu željenu adresu.
  • Kako bismo Vam omogućili da učestvujete u bilo kakvim interaktivnim delovima naših usluga, na primer nagradnim igrama i izvlačenjima, kada odaberete da učestvujete u njima
  • Radi pružanja usluga i podrške potrošačima.
  • Kao pomoć pri unapređivanju sajta, komunikacije, proizvoda i usluga
  • Kako bismo osigurali sadržaj sajta predstavljen na najefikasniji način za Vas
  • Ukoliko ste dali pristanak, mi ili naši partneri Vam možemo slati informacije o proizvodima, uslugama i promocijama za koje verujemo da bi Vas zanimale. U svakom trenutku možete tražiti da više ne dobijate takve informacije.
  • U svrhe koje nalaže ili dozvoljava zakon.

Pristup ličnim informacijama

Pružanje ličnih informacija sa Vaše strane je u potpunosti na dobrovoljnoj bazi i Vi imate pravo da ne pružite informacije. Imate pravo na pristup, brisanje, ažuriranje ili korekciju ličnih informacija koje imamo o Vama u skladu sa zakonm.

Deljenje Vaših ličnih informacija obavljamo samo sa kurirskom službom kojoj su ti podaci neophodni za dostavljanje proizvoda.


Ažuriranje politike privatnosti

Mi zadržavamo pravo da menjamo ovu politiku privatnosti. U slučaju da napravimo izmenu ove politike privatnosti, obaveštenje o tome će biti postavljeno ovde.