ZAZA web prodavnica
Engleski jezik 5, udžbenik „Messages 1”iz engleskog jezika

Engleski jezik 5, udžbenik „Messages 1”iz engleskog jezika


850,00 RSD

DOSTUPNOST: Nema na stanju
PLAĆANJE: Plaćanje pouzećem
DOSTAVA: Dostava na adresu kupca u roku 1-7 radnih dana
CENA DOSTAVE: Besplatna dostava za porudžbine preko 3000 RSD! Cena dostave za manje iznose je 200 RSD.


DOSTAVA

Dostava proizvoda na teritoriji cele Srbije. Cena dostave je 200 RSD. Besplatna dostava za ukupan iznos porudžbine preko 3000 RSD!

Vreme dostave

Vreme dostave je od 1 do 7 radnih dana, zavisno od količine robe na lageru.

Autori: Dajana Gudi, Noel Gudi -

  • Engleski jezik 5, udžbenik „Messages 1”

    Udžbenik se sastoji iz šest modula (Modules) od kojih svaki ima po dve jedinice (Units), a svaka jedinica je podeljena na tri koraka (Steps) i obogaćena dodatnim vežbama za praćenje fonda reči.

    Autori:
    Dajana Gudi, Noel Gudi
    Izdavač:
    Klett
    Tip korica:
    meki povez
    ISBN:
    978-86-7762-212-1

Opis

Udžbenik se sastoji iz šest modula (Modules) od kojih svaki ima po dve jedinice (Units), a svaka jedinica je podeljena na tri koraka (Steps) i obogaćena dodatnim vežbama za praćenje fonda reči. Posle svake druge jedinice, odnosno na kraju modula, slede aktivnosti za utvrđibanje naučenog, sticanje jezičkih veština i samoocenjivanje.

U udžbeniku Messages 1 jezička veština čitanja razvija se uz pomoć zanimljivih priča koje su prilagođene nivou jezičkog znanja učenika. Svako poglavlje je ilustrovano i dopunjeno zadacima za proveru razumevanja pročitanog teksta.

Na kraju svakog modula u odeljku Module review učenici proveravaju i utvrđuju svoje znanje uz pomoć jednostavne analize primera i gramatičkih zadataka.

U odeljku Coursework učenici se susreću sa sastavom koji je u vezi sa temom koju su učili. Tema sastava u udžbeniku za peti razred je "O sebi i svojoj neposrednoj okolini".

Serija udžbenika Messages ima svoju internet stranicu http://www.cambridge.org/elt/messages na kojoj se između ostalog možete upoznati sa autorima udžbenika i pronaći dodatne vežbe za utvrđivanje gramatičkih struktura.

Odatle možete pristupiti internet stranama Infoquest, koje prate seriju udžbenika Messages dopunjujući nastavu zanimljivim i aktuelnim sadržajima koji će privući učenike i motivisati ih na rad.

Nema ocena proizvoda