ZAZA web prodavnica
Engleski jezik 5, radna sveska „Messages 1” + CD iz engleskog jezika

Engleski jezik 5, radna sveska „Messages 1” + CD iz engleskog jezika


600,00 RSD

DOSTUPNOST: Nema na stanju
PLAĆANJE: Plaćanje pouzećem
DOSTAVA: Dostava na adresu kupca u roku 1-7 radnih dana
CENA DOSTAVE: Besplatna dostava za porudžbine preko 3000 RSD! Cena dostave za manje iznose je 200 RSD.


DOSTAVA

Dostava proizvoda na teritoriji cele Srbije. Cena dostave je 200 RSD. Besplatna dostava za ukupan iznos porudžbine preko 3000 RSD!

Vreme dostave

Vreme dostave je od 1 do 7 radnih dana, zavisno od količine robe na lageru.

Autor:Dajana Gudi, Noel Gudi, Karen Tompson -

  • Engleski jezik 5, radna sveska „Messages 1” + CD

    Radna sveska osim za sistematično utvrđivanje gramatičkih struktura i leksike sadrži i aktivnosti za razvijanje sve četiri jezičke veštine, uključujući i veštinu slušanja, pošto je sastavni deo Rad

    Autori:
    Dajana Gudi, Noel Gudi, Karen Tompson
    Izdavač:
    Klett
    Tip korica:
    meki povez
    ISBN:
    978-86-7762-213-8

Opis

Radna sveska osim za sistematično utvrđivanje gramatičkih struktura i leksike sadrži i aktivnosti za razvijanje sve četiri jezičke veštine, uključujući i veštinu slušanja, pošto je sastavni deo Radne sveske i audio komakt disk koji učenici mogu samostalno da koriste kod kuće.

Specifičnost Radne sveske Messeges 1 jesu dodatne vežbe za nastavu po nivoima. Vežbe su u saradnji sa profesorima iz Srbije pripremili autori originalnog izdanja.

Serija udžbenika Messages ima svoju internet stranicu http://www.cambridge.org/elt/messages na kojoj se između ostalog možete upoznati sa autorima udžbenika i pronaći dodatne vežbe za utvrđivanje gramatičkih struktura.

Odatle možete pristupiti internet stranama Infoquest, koje prate seriju udžbenika Messages dopunjujući nastavu zanimljivim i aktuelnim sadržajima koji će privući učenike i motivisati ih na rad.

Nema ocena proizvoda