ZAZA web prodavnica
Francuski jezik 5 Et toi ? 1, udžbenik

Francuski jezik 5 Et toi ? 1, udžbenik


800,00 RSD

DOSTUPNOST: Nema na stanju
PLAĆANJE: Plaćanje pouzećem
DOSTAVA: Dostava na adresu kupca u roku 1-7 radnih dana
CENA DOSTAVE: Besplatna dostava za porudžbine preko 3000 RSD! Cena dostave za manje iznose je 200 RSD.


DOSTAVA

Dostava proizvoda na teritoriji cele Srbije. Cena dostave je 200 RSD. Besplatna dostava za ukupan iznos porudžbine preko 3000 RSD!

Vreme dostave

Vreme dostave je od 1 do 7 radnih dana, zavisno od količine robe na lageru.

Autori: Mari Žoze Lopez, Žan Tjeri le Bunjek -

  • Francuski jezik 5 Et toi ? 1, udžbenik

    Udžbenik se sastoji iz četiri modula od kojih svaki ima po tri lekcije a svaka lekcija se prostire na četiri strane udžbenika.

    Autori:
    Mari Žoze Lopez, Žan Tjeri le Bunjek
    Izdavač:
    Klett
    Tip korica:
    meki povez
    Broj stranica:
    92
    ISBN:
    978-86-7762-359-3

Opis

Udžbenik se sastoji iz četiri modula od kojih svaki ima po tri lekcije a svaka lekcija se prostire na četiri strane udžbenika. Na kraju svakog modula se nalaze aktivnosti za utvrđivanje naučenog, sticanje jezičkih veština i procenu učeničkog znanja. Na kraju udžbenika se nalazi delovi posvećeni gramatici i fonetici, kao i rečnik.
Kroz seriju udžbenika Et toi ? učenici prate junake svog uzrasta i uz njihovu pomoć upoznaju kulturu, običaje i način života u zemljama francuskog govornog područja. Preko aktuelnih i svakodnevnih situacija upoznaju se sa leksikom i jezičkim strukturama koje mogu odmah da upotrebe za opisivanje sebe i svog okruženja. U okviru svakog modula u odeljku Projet učenici se susreću sa projektom koji je u vezi sa temom o kojoj su učili. Na taj način oni efektivno upotrebljavaju svoje znanje i izgrađuju svoj jezički profil. Kroz različite aktivnosti koje su namenjene samoocenjivanju učenici mogu kontinuirano da proveravaju svoje znanje.
Zvučni zapisi koji se nalaze na audio CD-u koji dolazi uz udžbenik upotpunjuju gradivo udžbenika i pomažu učenicima u usmenom razumevanju francuskog jezika.

Nema ocena proizvoda