ZAZA web prodavnica
Preduzetništvo, udžbenik

Preduzetništvo, udžbenik


860,00 RSD

DOSTUPNOST: Nema na stanju
PLAĆANJE: Plaćanje pouzećem
DOSTAVA: Dostava na adresu kupca u roku 1-7 radnih dana
CENA DOSTAVE: Besplatna dostava za porudžbine preko 3000 RSD! Cena dostave za manje iznose je 200 RSD.


DOSTAVA

Dostava proizvoda na teritoriji cele Srbije. Cena dostave je 200 RSD. Besplatna dostava za ukupan iznos porudžbine preko 3000 RSD!

Vreme dostave

Vreme dostave je od 1 do 7 radnih dana, zavisno od količine robe na lageru.

Preduzetništvo, udžbenik
Udžbenik za treći razred trogodišnjih i četvrti razred četvorogodišnjih srednjih stručnih škola

Autori:Željka KovačevIzdavač:KlettTip korica:meki povezBroj stranica:217ISBN:978-86-7762-413-2
Opis

Udžbenik Preduzetništvo nastao je kao rezultat profesionalnog i pedagoškog iskustva autora koje, pretočeno u oblik udžbenika, može poslužiti svima koji žele da nauče kako da unaprede svoje ideje, kako da preduzmu nešto novo na tržištu i kako da postanu preduzetnici.

Knjiga je obima 217 strana, a gradivo čine tri poglavlja i prilozi. U okviru svake tematske jedinice pored osnovnog teksta nalaze se elementi jednog hipotetičkog poslovnog plana, koji mogu da posluže kao povod za raspravu na času, ali i da približe izloženu materiju i stave je u svakodnevni kontekst.

 

Reč recenzenta
„Vrlo kompleksan nastavni program autorka je izložila u skladu sa naučno potvrđenim teorijama, činjenicama i zaključcima.Celokupna materija omogućava učenicama da nakon savladanog teorijskog i praktičnog dela steknu know how ali i show how, te da sagledaju aplikativnost znanja koja su stekli iz drugih disciplina kao što su osnovi ekonomije, poslovna ekonomija, ekonomika preduzeća, računovodstvo dr.”

prof. dr Dušan Bobera, Ekonomski fakultet u Subotici

 

Reč evaluatora
„Do sada za srednje škole nije objavljen nijedan udžbenik iz preduzetništva, tako da će učenici i nastavnici prvi put imati udžbenik koji u potpunosti prati pokretanje sopstvenog posla i izradu biznis plana.”

Biljana Kaurin, Srednja ekonomska škola, Sombor

Nema ocena proizvoda

Slični proizvodi