ZAZA web prodavnica
Sociologija, udžbenik

Sociologija, udžbenik


860,00 RSD

DOSTUPNOST: Nema na stanju
PLAĆANJE: Plaćanje pouzećem
DOSTAVA: Dostava na adresu kupca u roku 1-7 radnih dana
CENA DOSTAVE: Besplatna dostava za porudžbine preko 3000 RSD! Cena dostave za manje iznose je 200 RSD.


DOSTAVA

Dostava proizvoda na teritoriji cele Srbije. Cena dostave je 200 RSD. Besplatna dostava za ukupan iznos porudžbine preko 3000 RSD!

Vreme dostave

Vreme dostave je od 1 do 7 radnih dana, zavisno od količine robe na lageru.

Sociologija, udžbenik
Udžbenik za četvrti razred gimnazija i treći razred srednjih stručnih škola

Autori:Vladimir VuletićIzdavač:KlettTip korica:meki povezISBN:978-86-7762-010-3
Opis

Sociologija Vladimira Vuletića je originalan rukopis i predstavlja veliki pomak u odnosu na postojeće udžbenike, kako po sadržaju tako i po pitkom i zanimljivom stilu autora.

Za učenike i nastavnike napravili smo jedan savremen, zanimljiv i podsticajan udžbenik, sa puno adekvatnih primera i ilustracija, koji će, sigurni smo, pomoći učenicima da sagledaju probleme sveta koji ih okružuje i motivisati ih da kritički pristupe temama koje su predmet sociologije.

 

Reč recenzenta
„’Približavanje’ sociološke problematike predznanjima i interesovanjima srednjoškolskih učenika autor nastoji da postigne na dva načina: sadržajno – tako što složenu građu izlaže na što jednostavniji način, i formom – koristeći primere iz svakodnevnog života, kao i niz likovnih ilustracija na marginama teksta. S druge strane, imajući na umu učenike koji bi mogli biti posebno zainteresovani za predmet u celini, ili za neka područja koja se obrađuju, autor često svoje izlaganje dopunjava navodima iz drugih savremenih (stranih, ali dostupnih u prevodu) udžbenika, ili upućuje na stručne knjige iz odgovarajuće oblasti – orijentišući tako učenike na mogućnost proširivanja znanja.”

dr Mladen Lazić, redovni profesor, Filozofski fakultet, Univerzitet u Beogradu

Nema ocena proizvoda