Čitanka sa gramatikom za 5. razred osnovne škole

Čitanka sa gramatikom za 5. razred osnovne škole


1 250,00 RSD

DOSTUPNOST: Nema na stanju
PLAĆANJE: Plaćanje pouzećem
DOSTAVA: Dostava na adresu kupca u roku 1-7 radnih dana
CENA DOSTAVE: Besplatna dostava za porudžbine preko 3000 RSD! Cena dostave za manje iznose je 200 RSD.


DOSTAVA

Dostava proizvoda na teritoriji cele Srbije. Cena dostave je 200 RSD. Besplatna dostava za ukupan iznos porudžbine preko 3000 RSD!

Vreme dostave

Vreme dostave je od 1 do 7 radnih dana, zavisno od količine robe na lageru.

~~Čitanka sa gramatikom za 5. razred osnovne škole

Autor: Milka Canić, Nataša Antonić, Sandra Sofronić
Dizajn: Korice: Jovan Željko Rajačić ; Unutrašnjost: D PUNKT
Edicija: Udžbenici i priručnici

~~Čitanka i gramatika za peti razred osnovne škole čiji su autori Milka Canić, Nataša Antonić i Sandra Sofronić temelji se na osnovnim teorijsko-metodološkim i didaktičko-metodičkim zakonitostima savremenog udžbenik. Interpretacija udžbeničkog gradiva u ovoj knjizi zasniva se na rezultatima nauke o književnosti, jezika, stilistike, lingvistike, metodike i teorije udžbenika.

Čitanka i gramatika je rađena prema planu i programu za peti razred osnovne škole i u potpunosti ispunjava sve ciljeve i zadatke predviđene za nastavu srpskog jezika u tom razredu.

Ono što ovaj udžbenik čini posebno zanimljivim i vrednim i što ga izdvaja od ostalih udžbeničkih materijala te vrste, jeste nov koncept i pristup obradi nastavnih sadržaja iz književnosti, gramatike, pravopisa, jezičke i estetske kulture.

Prvi put u  udžbeničkoj literaturi dve velike nastavne oblasti - književnost i jezik - objedinjene su u jednu celinu. Učenicima se pruža mogućnost da na književnim delima iz naše i strane literature, koja su predviđena nastavnim planom i programom, obrađuju gramatičke jedinice, uče pravopisna pravila i savladavaju osnovne pojmove iz teorije književnosti, odnosno jezičke kulture.Ovakvo povezivanje i upućivanje književnosti i jezika jedne na druge umnogome olakšava rad i nastavnicima u traženju odgovarajućih oblika i metoda rada na svakom času. Sve je u ovoj čitanci na jednom mestu - dobro osmišljeno, međusobno povezano i sa jasnim zahtevom da učenik bude aktivni učesnik u nastavnom procesu. Osim toga, učenik je zahvaljujući problemskom pristupu nastavnim jedinicama iz književnosti i gramatike, osposobljen da samostalno radi i stvaralački primenjuje stečena znanja u Radnoj svesci koja prati Čitanku za peti razred osnovne škole.

~http://www.skolaplus.rs/genera/genthumb.php?img=img/book_galleries/citanka5razred4.jpg&h=95

 

 

Nema ocena proizvoda