BUKVAR za prvi razred osnovne škole

BUKVAR za prvi razred osnovne škole


890,00 RSD

DOSTUPNOST: Nema na stanju
PLAĆANJE: Plaćanje pouzećem
DOSTAVA: Dostava na adresu kupca u roku 1-7 radnih dana
CENA DOSTAVE: Besplatna dostava za porudžbine preko 3000 RSD! Cena dostave za manje iznose je 200 RSD.


DOSTAVA

Dostava proizvoda na teritoriji cele Srbije. Cena dostave je 200 RSD. Besplatna dostava za ukupan iznos porudžbine preko 3000 RSD!

Vreme dostave

Vreme dostave je od 1 do 7 radnih dana, zavisno od količine robe na lageru.

Autori

Tatjana Mitić
Duška Milić

BUKVAR za prvi razred osnovne škole

Bukvar je ODOBREN Rešenjem Ministarstva prosvete.

Bukvar za prvi razred osnovne škole u izdanju Novog Logosa osmišljen je kao prvi i najvažniji udžbenik namenjen ćiriličkom opismenjavanju učenika na početnom nivou.

Pri tome se vodilo računa o individualnosti svakog učenika, njegovim potencijalnim predznanjima i razvojnim moguć nostima. Imajući u vidu činjenicu da u prvi razred osnovne škole polaze učenici sa raznolikim predznanjima, kognitivnim i emotivnim nivoima zrelosti, te različitim interesovanjima i talentima, autorke su se potrudile da prepoznaju i osmisle sadržaje za sve njih. 

Struktura udžbenika, raspored gradiva i stil izlaganja prilagođeni su uzrastu učenika koji počinju da čitaju i pišu. Bukvar se sastoji se iz četiri tematske celine: Dobro došli prvaci, Učimo štampana slova, Učimo pisana slova i Umemo da čitamo. Naprednim učenicima omogućeno je da praktično primene, usavrše i prošire znanje, a nisu zapostavljeni ni učenici koji imaju problema u savladavanju čitanja i pisanja.
 
U Bukvaru Duške Milić i Tatjane Mitić podstiču se različiti stilovi učenja i memorisanja gradiva, što je zahtev moderne nastave orijentisane na učenika.
Sadržaji se neprestano prepliću na nekoliko nivoa. Veština pisanja angažovana je kroz brojne i zanimljive grafo-motoričke vežbe. Vizuelna inteligencija se podstiče kroz dopadljive, funkcionalne i jasne ilustracije. Kroz raznolike zadatke i naloge učenici usavršavaju kognitivne veštine i razvijaju kritičko mišljenje.
 

Slovarica

 
 
Slovarica čini integralni deo Bukvara. Sastoji se od kartončića sa štampanim velikim i malim slovima ćirilice.
 
U gornjem delu svakog kartončića je sličica identična onoj u Bukvaru, a u donjem veliko štampano slovo. Na poleđini se nalazi odgovarajuće malo štampano slovo.
 
Pomoću Slovarice učenici na lakši i zanimljiviji način savlađuju pisanje i čitanje.

Nema ocena proizvoda