ZAZA web prodavnica
Likovna kultura 5, udžbenik

Likovna kultura 5, udžbenik


680,00 RSD

DOSTUPNOST: Nema na stanju
PLAĆANJE: Plaćanje pouzećem
DOSTAVA: Dostava na adresu kupca u roku 1-7 radnih dana
CENA DOSTAVE: Besplatna dostava za porudžbine preko 3000 RSD! Cena dostave za manje iznose je 200 RSD.


DOSTAVA

Dostava proizvoda na teritoriji cele Srbije. Cena dostave je 200 RSD. Besplatna dostava za ukupan iznos porudžbine preko 3000 RSD!

Vreme dostave

Vreme dostave je od 1 do 7 radnih dana, zavisno od količine robe na lageru.

Autor: dr Sanja Filipović -

 • Likovna kultura 5, udžbenik

  Udžbenik Likovna kultura 5 namenjen je učenicima petog razreda osnovne škole i predstavlja logičan nastavak koncepcije likovnog vaspitanja i obrazovanja učenika nižih razreda osnovne škole. Učenici će se upoznati sa likovnim elementima linijom i oblikom, kao i sa načelima slobodnog ritmičkog komponovanja i vizuelnog sporazumevanja.

  Autori:
  dr Sanja Filipović
  Izdavač:
  Klett
  Tip korica:
  meki povez
  ISBN:
  978-86-7762-408-8

Opis

Udžbenik Likovna kultura 5 namenjen je učenicima petog razreda osnovne škole i predstavlja logičan nastavak koncepcije likovnog vaspitanja i obrazovanja učenika nižih razreda osnovne škole. Učenici će se upoznati sa likovnim elementima linijom i oblikom, kao i sa načelima slobodnog ritmičkog komponovanja i vizuelnog sporazumevanja. Osim toga, naučiće kako nastaju svetlosni objekti i kolaž, i kako da naprave umetničko delo od odbačenih predmeta.

Likovna ultura 5, stranice 38-39

Radoznali učenici mogu se upoznati sa likovnim tehnikama i materijalima, kao i sa bogatim umetničkim nasleđem od praistorije do antičkog doba. Različiti zadaci u kojima su ponuđene aktivnosti namenjene individualnom ili grupnom radu, učiniće učenje i usvajanje znanja iz oblasti likovne kulture zanimljivim i zabavnim.  U udžbeniku su ponuđeni raznovrsni likovni primeri – iz prirodnog i urbanog okruženja, primeri umetničkih dela i dečjeg likovnog stvaralaštva. Udžbenik sadrži predloge vežbi za praktičan rad ili istraživanje, koje se odnose na sadržaje obrađene unutar svakog poglavlja.

Nema ocena proizvoda